• Bij Bestellingen van €125,00 en meer, gebruik de code: DISCOUNTSHIPPING voor € 5,00 korting.
  • Für Bestellungen ab 125,00 € verwenden Sie den Code: DISCOUNTSHIPPING für 5,00 € Rabatt.
  • With Orders € 125,00 and larger, use Code : DISCOUNTSHIPPING for a discount of € 5,00

Nu bij Millroadcafts.nl onze eigen lijn MRC Beads mini 2,6mm strijkkralen! Deze kralen kunnen erg goed samen met Artkal strijkkralen en zitten tussen de harde en zachte strijkkraal van Artkal in. Dit betekend dat ze ook erg goed gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld 3D projecten.

 

Er zijn tot nu toe 238 kleuren te verkrijgen waarvan een aantal overeen zullen komen met Artkal maar ook veel andere kleuren zijn beschikbaar. Wij zijn nog bezig met het maken van kleurenschema's te maken en ook zullen we erop vermelden welke kleuren misschien gelijk zijn met Artkal.

 

Onze lijn is opgesplitst in diverse groepen met kleurnuances, zo is er een beter overzicht welke nuances er zijn en bij elkaar (kunnen) horen.

 

Je kan dus nu ook meer aan het nummer zien met welke kleurlijn je te maken hebt. De numering is hetzelfde als MARD die in China een groot merk is. Op Pinterest zijn er een hoop voorbeelden van 3D projecten te zien er als de kleurnummers de naam MARD ervoor hebben staan dan zijn deze nummers hetzelfde als van MRC Beads.

 

Wij kopen deze beads los in en doen ze zelf in gripzakjes (heropenbaar), met aantallen van uw wens.

Wij beginnen met 10 gram ( staat gelijk aan 1.000 beads of zelfs iets meer) en men kan dit steeds vermeerderen met 10 gram.

 

Dus aantal 1 is 10 gram (1.000 beads) en aantal 4 is dus 40 gram ( 4.000 beads). 

Ook komen er Assortimentdozen van 24 kleuren die u zelf mag samenstellen. Hierin zal per vakje ongeveer 1.050 beads zitten, dus in totaal ongeveer 25.000 beads. Wij hopen dat u net zo enthousiast zal zijn als dat wij zijn.